MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ε.ΠΑ.Μ

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
Πολιτικό κόμμα










Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο

Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
ΠρόεδροςΔημήτρης Καζάκης
ΙδρυτήςΔημήτρης Καζάκης
Ίδρυση16 Ιουλίου 2011
ΈδραΒερανζέρου 4, Πλατεία Κάνιγγος Αθήνα
Πτέρυγα νεολαίαςΝεολαία Ε.ΠΑ.Μ.
ΙδεολογίαΕυρωσκεπτικισμός
Πατριωτισμός
Διεθνής προσχώρησηThe International Coordination against the E.U[1]
Χρώματα     Μπλε
     Πορτοκαλί
Βουλή
των Ελλήνων
0 / 300
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
0 / 21
Σύμβολο εκλογών
RGB symbol epam.svg
Ιστότοπος
epamhellas.gr
Πολιτικό σύστημα Ελλάδας
Πολιτικά κόμματα
Εκλογές
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο είναι ελληνικό πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε το 2011.
Ιδρυτής του, μεταξύ άλλων, είναι ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.

Ιστορικό

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ιδρύθηκε ως πολιτική οργάνωση μετωπικού σχήματος την 16η Ιουλίου 2011 και την 27η Μαρτίου 2012 έλαβε τη νομική μορφή του, ως πολιτικό κόμμα, αφού στην ελληνική νομοθεσία δεν αναγνωρίζονται άλλες μορφές πολιτικής οργάνωσης.
Το 1ο συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2012, στο οποίο ψηφίστηκε το Καταστατικό του, εκλέχθηκε το 51μελές Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο και αποφασίστηκε η κάθοδος του στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2012.
Το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 απευθύνοντας πρόσκληση σε κόμματα με σκοπό την δημιουργία μετώπου ενάντια στην (μνημονιακή) κυβερνητική πολιτική. Σε συνεργασία με την Δημοκρατική Αναγέννηση ως συνασπισμός συνεργαζόμενων κομμάτων με την επωνυμία ΟΧΙ και έλαβε 58.459 ψήφους (0,92%).
Στις αρχές Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στον Κεραμεικό το 2ο Συνέδριο του Μετώπου, όπου επανεπιβεβαιώθηκαν οι Ιδρυτικές του θέσεις, εγκρίθηκε η στρατηγική και η τακτική του εν όψει των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα και εκλέχθηκε το νέο Ε.Σ.Σ.. Έκτοτε έχουν πραγματοποιηθεί άλλα τρία ετήσια Συνέδρια, με τελευταίο στις αρχές Ιουλίου του 2016.
Το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετείχε στις ευρωεκλογές του 2014, με αυτόνομη κάθοδο, λαμβάνοντας 49.334 ψήφους (0,86%).[6] Συμμετείχε επίσης στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και έλαβε 41.631 ψήφους (0,77%). Στις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου συνεργάστηκε με το Α.Κ.Κ.ΕΛ. και έλαβε 0,50%.

Θέσεις

Στις διακηρύξεις του κόμματος προτάσσονται η αποδέσμευση από ιδεολογίες, η αποκήρυξη των ξένων παρεμβάσεων στην Ελλάδα και η μονομερής καταγγελία του χρέους ως παράνομο και καταχρηστικό. Προτείνει ακόμα την καθιέρωση Εθνικού Κρατικού νομίσματος, καθώς και θεσμικές αλλαγές στην λειτουργία του Ελληνικού κράτους.



@@@@@@@@@@@@@@@@
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"